ZEUS CAVE - GÜZELÇAMLI
IMG_8836

Bij het pension bent u maar liefst op 5 min loopafstand verwijdert van de welbekende ‘grot van Zeus’.  Volgens de Griekse mythologie is Zeus de heerser van de lucht. Hij verstopte zich in deze grot om te ontsnappen aan zijn broer Poseidon, de heerser van de zee.

olijf museum -GÜZELÇAMLI
IMG_8839

Deze tentoonstelling gallerij is gecreëerd om de connectie aan te duiden met de olijven en olijfolie cultuur die Turkije kent met de Anatolische en Mediterrane historie. Het is echt de moeite waard om dit museum te bezoeken.

 

boot tocht- GÜZELÇAMLI
IMG_8834

We hebben tijdens ieder retreat een excursie gepland staan met de ‘Afrodite’.  Tijdens deze tocht zullen we ook stoppen bij een privé strandje. Kapitein Metin en crew bereiden in de tussentijd een overheerlijke lunch voor. Met een beetje geluk kunnen we ook de dolfijnen zien zwemmen.

milli park - GÜZELÇAMLI

Milli Park is het meest biologisch divers van alle nationale parken in Turkije. Het heeft een buitengewone schoonheid van de mediterrane flora en fauna. Met deze reden is het dan ook een beschermd natuurgebied. (voor bepaalde delen vragen ze een kleine bijdrage bij toegang).

traditionele markt - GÜZELÇAMLI
IMG_1554

Iedere week is er een markt op loopafstand van het pension met verse groente, fruit, kruiden, noten en oliën. Ze verkopen hier niet alleen voedingsproducten maar ook kleding en leuke dingen voor in huis.

hAMAM - KUŞADASI
IMG_8822

Een bezoek aan Turkije is niet compleet zonder de ervaring van een authentiek Turks badhuis beter bekend als de hamam. Het reinigingsritueel zorgt voor een unieke ervaring in de geschiedenis en cultuur van Turkije. Wij werken samen met een authentiek Turks badhuis wat een echt familie bedrijf is en de beste service bieden aan onze gasten om deze complete ervaring met jullie te delen.

T R E A T M E N T :

– body scrub

– foam bath

– face mask

– body oil massage

(extra behandelingen zijn los bij te boeken)

Ontdek Turkije