Locatie:

We verwelkomen jullie graag tijdens een van onze retreats op onze prachtige locatie gelegen in een klein knus dorpje genaamd Güzelçamlı in de buurt van Kuşadası

Eten:

Ontbijt en diner zijn bij het verblijf inbegrepen. Ontbijten mag op ieder gewenst tijdstip. Je kunt dus voor of na de eerste yoga les ontbijten. De chefkok van het Emel Pension maakt iedere avond een overheerlijk 3 gangen menu. We zullen hier gezamenlijk aan een lange tafel van genieten terwijl we de dag doorspreken. De lunch is niet inbegrepen omdat we rond die tijd niet iedere dag in het pension aanwezig zullen zijn vinden wij dit zonde. Er is wel een kleine supermarkt op loopafstand waar je eventuele snacks voor op de kamer kunt halen.

Kamers:

Emel Pension en Villa Emel hebben in totaal 30 sfeervolle, brandschone en ruime kamers. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer, airco en een balkon met prachtig uitzicht. Alle kamers zullen tijdens het retreat gedeeld moeten worden door twee personen. Wil je toch graag een kamer voor jou alleen? Dit kan tegen een extra betaling van €20,- per nacht.

Tuin:

Rond Emel Pension ligt een sfeervolle, mediterrane tuin van 6500 m2. Er is een een grote olijfgaard met oude bomen en een bloementuin. Hier kan je lekker ontspannen met een boek in de schaduw van een olijfboom, of zonnen in een luie stoel of hangmat. Het mag allemaal.

EMEL PENSION